Spelregels voor het traject

Dit participatieproject kadert in het traject "De stem van L". Het doel van het online platform is zoveel mogelijk mensen en organisaties de kans te geven om een bijdrage te leveren.

Die bijdragen zijn onderworpen aan een aantal regels zodat we het geheel open en constructief kunnen houden. Bijdragen die niet aan de regels voldoen, worden niet gepubliceerd, tenzij ze kunnen worden bijgestuurd.

Regels

  • Inwoners van Rekem vanaf 18 jaar kunnen van 1 tot en met 31 maart hun stem uitbrengen.
  • Er kan enkel gestemd worden op de gepubliceerde namen op dit platform.
  • Tijdens de registratie dienen deelnemers hun rijksregisternummer in te geven. Op deze manier wordt gecontroleerd of de deelnemer een inwoner van Rekem én 18 jaar of ouder is.
  • We houden het project transparant en eerlijk. Gebruikers die willen meewerken met valse of misleidende profielen (zoals geen aannemelijke voornaam of naam bijv. X7zg3 of Darth Vader) worden verwijderd door de moderator.
  • Voorstellen of reacties die beschouwd kunnen worden als (verdoken) reclameboodschappen, die links naar andere websites bevatten (die niets met de vragen te maken hebben) of die beschouwd kunnen worden als spam, worden verwijderd door de moderator.