Bezorg ons jouw idee voor 30 april

Het doel van de sporthal in Veldwezelt en de nabije omgeving is achterhaald. Daarom zal de sporthal later dit jaar worden gesloopt. Maar eerst gaan we op zoek naar een gepaste invulling voor dit gebied. En jouw mening is belangrijk.Wat kan een meerwaarde betekenen voor Veldwezelt en past perfect op deze locatie? Op deStemvanL.be kan je tot 30 april je voorstel indienen. Er zijn een paar zaken waar je rekening mee moet houden.

Op deze site bevinden zich op dit moment de sporthal, het judolokaal Tsukuri, een parking en een ruimte die dienst doet bij de papierophaling. Als je je idee indient moet je er rekening mee houden dat:

  • de sporthal afgebroken moet worden
  • de accommodatie van judoclub Tsukuri behouden moet blijven
  • en er dient een beperkte wooninvulling voorzien te worden
    Noot: Er wordt geen vastgoedproject voorzien, rekening houdend met nieuwe tendensen zoals collectief groen door ‘wonen in een park’ en/of doorwaadbaarheid van de groene zone voor publiek en niet enkel privé.

De invulling van de overige ruimte, is volledig aan jou.

Bezorg ons jouw idee op deStemvanL.be voor 30 april. Daarna voorzien we 2 weken om de ingediende voorstellen te bekijken en kunnen inwoners van Veldwezelt stemmen op hun favoriete voorstellen. De resultaten verzamelen we zodat het bestuur een weloverwogen keuze kan maken.

We zijn benieuwd naar jouw idee!