Skip to main content
home-page
Skip to main content
home-page

Spelregels voor het traject

Dit participatieproject kadert in het traject "De stem van L". Het doel van het online platform is zoveel mogelijk mensen en organisaties de kans te geven om een bijdrage te leveren.

Die bijdragen zijn onderworpen aan een aantal regels zodat we het geheel open en constructief kunnen houden. Bijdragen die niet aan de regels voldoen, worden niet gepubliceerd, tenzij ze kunnen worden bijgestuurd.

Regels

  • Dit traject is voorbehouden voor buurtbewoners en handelaars van het Tramplein in Veldwezelt.
  • De betrokken buurtbewoners werden per brief op de hoogte gebracht. (Kleine Omstraat, gedeelte van de Omstraat, gedeelte van de Kiezelweg)
  • Reacties die bestempeld kunnen worden als racistisch, haatdragend, beledigend, kwetsend, ..., worden verwijderd door de moderator.
  • We houden het project transparant en eerlijk. Gebruikers die willen meewerken met valse of misleidende profielen (zoals geen aannemelijke voornaam of naam bijv. X7zg3 of Darth Vader) worden verwijderd door de moderator.
  • Reacties die beschouwd kunnen worden als (verdoken) reclameboodschappen, die links naar andere websites bevatten (die niets met de vragen te maken hebben) of die beschouwd kunnen worden als spam, worden verwijderd door de moderator.
  • Bij elke reactie hoort een motivatie die beantwoord dient te worden.
     

Werkwijze

Alle nieuw ingegeven reacties worden eerst door één van onze moderatoren getoetst aan de regels voordat ze worden gepubliceerd op het platform. Daarom zal je jouw reactie nooit onmiddellijk zien verschijnen. In tijden van grote drukte op de site (bv. na veel persaandacht over dit project) kan dit meer tijd in beslag nemen. Reacties die niet aan de regels voldoen, worden niet gepubliceerd, tenzij ze kunnen worden bijgestuurd.

De indieners krijgen een bericht van de moderator als een reactie wordt gepubliceerd of verwijderd.

Als een reactie wordt verwijderd, kan dezelfde persoon een nieuwe reactie indienen die wel aan de regels voldoet.

De moderatoren kunnen gebruikers, die bij herhaling de regels negeren, blokkeren zodat ze geen reacties meer kunnen leveren op het platform.